Geef ook uw beoordeling

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Giovani Vandewalle

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Na de onheilspellende diagnose van een vastgelopen krukaslager bij het opstarten van een mercedes R107 350 SL bouwjaar 1971 door een zelfverklaard expertisecentrum voor oldtimer restauratie met een noodzakelijke blokrevisie tot gevolg werd de wagen onverrichterzake overgebracht naar garage Neirynck in Zulte. Al spoedig kwam vast te staan dat er geen abnormaal motorgeluid aanwezig was en ook het ”onoplosbare” vraagstuk waarom er geen stroom op de nieuwe benzinepomp toekwam, werd snel geklaard door vast te stellen dat de kabel niet was aangesloten op de batterij. De rest van de werken (afstellen D-jetronic, compressieverlies op één cilinder, controle motor elektriciteit, remmen, wieluitlijning…) getuigen van grote vakkennis, goede afspraken, transparantie en een passie voor oldtimers. Een immense geruststelling voor de liefhebber van oldtimers dat dergelijke garages nog bestaan. Een absolute aanrader!

Giovani Vandewalle

Beoordeling van Kristien

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Per toeval met garage Neirynck in contact gekomen en intussen rijd ik met een wagen door dit familiale bedrijf geleverd. Ik ben uiterst tevreden over de aanpak vanaf het eerste contact tot het moment dat ik met de wagen uit de garage reed. De communicatie en dienst na verkoop verdienen een pluim.

Beoordeling van Damien Gilson

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Knap werk van deze mensen! Revisie laten uitvoeren van een cilinderkop en versnellingsbak van bmw E36 Cabrio. 10/10

Beoordeling van Martens luc

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Mijn eerste wagen gekocht aan mhr Neirynck toen nog onder begeleiding van mijn pa (toen transporteur en beetje op de hoogte was wat auto’s aanging). En verzorgd geweest als elke klant die groot of bescheiden wagen kocht. Naar mijn persoonlijke fase toen in mijn leven mij wel stukken vooruit geholpen!! dank u Etienne.

Beoordeling van Bert VW

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Heel tevreden van de service, vooral de efficiënte communicatie is top. Eindelijk een garage waar je vlot mee kan e-mailen en die pro-actief berichten stuurt. Aanrader!

Beoordeling van Pascal

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Schitterende garage waar met liefde voor de auto en het vak wordt gewerkt en waar het gegeven woord stipt wordt nageleefd. Zeer goede dienstverlening. Niets is hen te veel. Ik spreek niet over verkoop etc. gezien het bij mij herstel betrof na ongeval. Bovendien was ik voordien geen klant en toch werd ik opgevangen door zeer vriendelijke mensen.
Deze garage raad ik aan iedereen aan.

Beoordeling van moulart

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

ravi de l'accueil et du professionnalisme de la famille Neirynck.
Des passionnés! Et c'est certainement essentiel pour faire du très bon boulot!
Je recommanderai vivement ce garage!

Beoordeling van BVBA Schrijnwerken Platteau D.

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Mijn bestelwagen MB Sprinter 319 automaat nog de sterke 3.0 V6 met 272000km, begon overlaatst in 1ste en 2de versnelling te stotteren bij optrekken met zware trailers aan, ook iets erna zonder trailers gewoon bij rijden. In deze lage versnellingen hoorde je soms met ruiten neer ook iets piepen gelijk dat droog draaide. Ik moest toevallig nieuwe remblokken steken en vroeg bij officiële MB garage om te kijken ondertussen naar dit rare gedrag. Na 2 min rijden met mijn bestelwagen was direct conclusie versnellingsbak kapot, nieuwe steken of verander bestelwagen. Nieuw steken koste 7000€/excl. werk en btw, ging tussen 10.000-12.000€ kosten zeiden ze. Normaal ga ik bij bevriende garagist altijd, deze was in verlof. Dus na zijn verlof ging ik tot bij hem en hij dacht ook dat ook wel eens versnellingsbak zou zijn. Hij zei na mij te kennen en hoe ik mijn werkpaard laat afzien dat er wel iets moest breken. Ik had zitten rondkijken voor nieuwe of revisie versnellingsbak toen ik bij Garage Neirynck terecht kwam met online herstellen versnellingbak in te geven. Begon de vele positieve reviews te lezen en dacht neem contact op. Had eerst de zoon aan de lijn en daarna Etienne, deed mijn verhaal en mocht die zelfde avond nog binnen brengen. Hij beloofde mij om te bellen zodra er nieuws was. Maandag ochtend 9u ging de telefoon en kwam de verbazing dat er niets mis was mijn versnellingsbak, maar was de kruiskoppeling van de dubbele aandrijfas die volledig aan flarden gedraaid was. Ondertussen hadden ze ook gezien dat de rubberlagers van stabilisatorstang volledig uitgesleten waren. Gevraagd of ze deze ook mochten vervangen. Ik was paar dagen ervoor naar keuring geweest en dit hadden nooit gezien, ook de andere garages niet, hoewel ik al paar keer gezegd had dat de bestelwagen achteren gelijk zweefde over de baan en niet meer baanvast was gelijk ervoor. Conclusie voor 1600€ alles in was ik volledig terug in orde. Een super goede ervaring bij een goede garage, eerste klas ontvangen en deftig geholpen. Er wordt nog geluisterd naar uw probleem, mee gereden met de wagen en geluisterd naar de wagen. Je hebt niet het gevoel dat een nummer bent of bij de bok gedaan wordt. Kortom een top garage!

Beoordeling van Eddy Beuckelaers

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Mijn verhaal is inmiddels een jaartje oud, maar door zolang te wachten met een review kan ik die wel met zekerheid de hoge score geven die Garage Neirynck verdient. Al sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van een Audi S6. Helaas moest ik ondervinden dat het personeel van de concessie waar ik de auto gekocht had niet over het juiste technische expertise beschikt om dit soort voertuigen op een correcte manier te onderhouden of te herstellen. Diagnoses zijn te vaak gebaseerd op interpretaties van soms verwarrende foutcodes door te jonge technici. Behandelingen zijn daardoor symptomatisch terwijl de kernoorzaak van een probleem blijft bestaan. Wie met dikke Duitsers rijdt, weet dat de kosten dan gauw astronomisch oplopen.
De systematische aanpak van Garage Neirynck is een gezonde combinatie van 'old school' en 'back to basics'. Het is een verbrandingsmotor, verloopt de verbranding wel optimaal? Is de compressie ok? Zijn er lekken te bespeuren? Die werkwijze had evengoed op mijn VW Passat TS van 1973 van toepassing kunnen zijn. Ik bespaar jullie de technische details, maar het resultaat is dat ik nu een jaar rondrijd zonder enig probleem, geen olieverbruik, en geen lampjes die onverwacht oplichten in dramatische oranje of rode tinten. Na enkele jaren ergernis kan ik eindelijk weer opnieuw zorgeloos genieten van de sound track van een atmosferische V10. Met 309 gram CO2 per km zal de overheid mij nog wel wat tegenwerken, maar dat neem ik er voorlopig nog graag bij!

Beoordeling van Kim Elen

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Wil je een wagen die mooi, proper en in orde is ? Dan moet je zeker bij garage neirynck zijn ! Heel betrouwbare garage waar ik nog geen seconde spijt heb van de aankoop van mij bmw ! Heb wel wat krassen gevonden die we hiervoor niet zagen, maar zelfs dit willen ze oplossen ! Ik moet misschien een afstand afleggen van 1u30min rijden maar dat heb ik voor deze service zeker over ! Alles is zonder problemen verlopen. Stijn, bedankt voor deze fijne ervaring !!

Beoordeling van paul verpoest

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Ronny Vereycken

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Door een foute diagnose van MB garage Rogiers in Wetteren, waar ik n.b. bijna 200€ voor betaald heb, ben ik via een ommezwaai bij garage Neirynck uitgekomen. Ik hoorde een gezoem en dacht aan een versleten wiellager, de auto binnen gestoken bij MB, het verdict: ingaand lager diff ratelt, zo staat het op de factuur. Telefoon van mekanieker MB gekregen dat dit voor +/-700€ kon hersteld worden maar dat het goed mogelijk was dat ik er na 500km misschien terug problemen zou krijgen? Want wanneer men 1 nieuw lager steekt t.o.v. de andere oude lagers er een soort onevenwicht zou kunnen komen tussen oud en nieuw. Voor 3000€, ex btw, kon men een 'ruildiff' plaatsen, ik zou +/- 500€ van mijn oude diff krijgen m.a.w. 2500€+ werk en btw +/-3000€ minstens! En nu? Heb dit NIET laten uitvoeren en overwoog een 2de hands van 300€ + werk is +/- 500€, toch wat draaglijker, maar ik twijfelde. Verder Googelen en bij garage Neirynck uitgekomen, direct gebeld met de patron, een aangenaam gesprek, de auto stond na een uur bij hen in de garage, 50km van mijn deur. Na een testrit van 1 minuut twijfelde de patron of het wel het diff was. Gelijk had hij, het was het linkse voorlager en het rechtse had ook zijn beste tijd gehad (ik heb de stukken gezien). Alles is hersteld en de wagen rijdt netjes waarvoor mijn beste dank, het was een verademing deze mensen te leren kennen, qua kennis en vriendelijkheid. Zij kunnen boeken schrijven van dergelijke en nog straffere verhalen van die zogenaamde MB of andere merkgarages.
Je zou de dag van vandaag voor een vriendelijk en professionele hulp ver rijden.
Bedankt mensen, ben blij dat hij gemaakt is! mvgr Ronny

Beoordeling van Sam Sercu

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Begin maart kocht ik via 2dehands een oude camper (1996). Sinds mijn kankerdiagnose 8,5 jaar geleden heb ik met campers gereden. Overal een bed mee en een toilet. De vrijheid voor een chemopatiënt met fysieke belemmeringen. De verkoper bleek achteraf een sjoemelaar te zijn. De distributieriem was vervangen bij de verkoop, maar in juni brak net dat onderdeel aan 120km/u. De motor was totaal om zeep. Ik sleepte hem naar een campercenter waar men mij beloofde de motor te vervangen. Revisie zou te duur zijn. Ik kende er niets van, dus wachtte. Meer dan 4 maanden lang (!). Geen bestek, geen timeline, niks. Geen of vage antwoorden op mijn talrijke vragen. Niks, nada. Mijn hele zomer heb ik thuis gezeten, nergens naartoe kunnen gaan (de camper was mijn enige voertuig). Na 4 maanden was ik het zat, en belde rond naar revisoren van motoren. De eerste was garage Neirynck. Bleek dat mijn motor naar daar was gestuurd de week ervoor om gereviseerd te worden. Binnen de tien minuten wist ik exact wat het zou kosten, hoe lang het zou duren. Man, wat was dat een verademing! Eerlijke communicatie, duidelijkheid. Zelf opgebeld worden met info ipv continu te moeten hengelen naar de stand van zaken... Ik heb niet gewacht, en de camper laten wegslepen bij de vorige garage (met nog wat tegenwerking van die kant). Binnen de twee weken had ik hem terug, hersteld en wel. Geen onaangename verrassingen qua prijs, de offerte was correct tot in de puntjes. Alle lof naar Etienne Neirynck, een man met liefde voor het vak én respect naar de klant. Lof ook voor Stijn, klantvriendelijk en duidelijk.

Sinds gisteren staat hij terug thuis, en kan ik terug genieten van langere trips. Ik kon me geen beter eindejaarsgeschenk indenken dan wat ik bij garage Neirynck heb gekregen! Chapeau, eeuwige dank en R.E.S.P.E.C.T. Dankjewel! Ik ben terug een gelukkige mens ;-)

Beoordeling van dlv

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Dernièrement J'ai eu des problèmes avec ma boite de vitesses automatique sur ma Mercedes classe E 220, j'ai contacté le garage Neirynck, par internet, nous avons discuté et le rendez-vous fut pris.
Accueil simple et chaleureux, j'ai eu le patron Etienne, il m'a expliqué le problème de ma boîte de vitesses,.
Le travail est exécuté et la réparation jusqu'à ce jour est nickel, j'en suis content, travail sérieux et professionnel.
Un plus , ils ont réglé le problème de garantie du train arrière avec Mercedes, je leur doit une fière chandelle.
Encore un grand merci à Etienne , à son fils Stijn et à toute l'équipe du garage Neirynck.
Je recommande si vous avez des problèmes techniques sur votre véhicule, car ils sont compétents et de vrais pros.

Onlangs had ik problemen met mijn automatische versnellingsbak op mijn Mercedes E-Klasse 220, ik nam contact op met de Neirynck garage, via internet bespraken we het en werd de afspraak gemaakt.
Simpel en warm welkom, ik had de baas Etienne, hij legde me het probleem met mijn versnellingsbak uit.
Het werk is gedaan en de reparatie tot nu toe is perfect, ik ben er blij mee, serieus en professioneel werk.
Een pluspunt is dat ze het garantieprobleem op de achteras met Mercedes hebben opgelost, ik ben ze een groot dankwoord verschuldigd.
Nogmaals hartelijk dank aan Etienne, zijn zoon Stijn en het hele team van de Neirynck-garage.
Ik raad ze aan als u technische problemen heeft met uw voertuig, want ze zijn bekwaam en echte profs.

Translator (gratis versie)

Beoordeling van Jan Schonewille

Verkoop

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Vanuit Nederland bij garage Neirynck terechtgekomen om een B180 2012 te kopen. Voordat wij tot koop zouden overgaan zouden ze eerst alle door ons aangegeven lakschades herstellen. Dit hebben ze tot op het laatste krasje gedaan.
Als je levert wat je afspreekt is dat in mijn ogen kwaliteit leveren! Ik had het gevoel dat ik als klant serieus werd genomen en niet als een lopende bak met geld. Geen gladde verkoper aan de ander kant. Tevens was het transport vanuit België gratis. Wat een service! Op basis van wat ik tot nu toe heb meegemaakt kan ik alleen maar zeggen dat dit het eerste adres is waar ik ga kijken voor een volgende auto en hoop dat ze nog lang auto's blijven verkopen.

Beoordeling van Yves

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Na een snel telefonisch contact, zeer vlot en hartelijk onthaal door Etienne voor reparatie (remmen, dichtingen, carburatie...) van mijn Opel Manta A oldtimer. Meteen even op de brug, en een oordeel met kennis van zaken. Remt weer veel vlotter, en zelfs een paar dingetjes nagekeken waar ik niet eens van op de hoogte was. De manta kan zijn ding weer doen! Bedankt, een adres om te onthouden.

Beoordeling van Jan Vertriedt

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Mercedes 380SL 1983 zelf geimporteerd uit usa, carrosserie ok maar mekaniek was op. Volledig op punt gezet, stuk voor stuk waar nodig. Nu prima!

Beoordeling van Pieter-Jan Demeyere

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Anouk Bovyn

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Eerlijk en betrouwbaar

Beoordeling van Lotte Van Puymbrouck

Verkoop

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Ik ben van ver gekomen maar het was zeker de moeite waard. Ben super tevreden over de communicatie en het was allemaal zeer professioneel aangepakt. De auto is goed onderhouden en met de goede en eerlijke informatie die ik heb gekregen was ik direct verkocht! Zeer propere garage met aangename mensen.

Beoordeling van Siegfried

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Als nieuwe klant erg onder de indruk van de service bij garage Neyrinck.
Ik liet distributie riem en waterpomp vervangen van BMW 325i e30. De aanpak was heel professioneel, met kennis van zake en vlotte communicatie. Zaken die je moeilijk ergens anders vind de dag van vandaag.

Beoordeling van Jo Van Hooreweghe

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Zeer tevreden van mijn eerste kennismaking met garage Neyrinck. Een grote Mercedes garage had een verkeerde diagnose gesteld voor de herstelling van mijn Airmatic systeem voor Mercedes S klasse. Bij garage Neirynck werd de juiste diagnose gesteld waardoor ik veel kosten kon besparen. Mijn wagen rijdt ondanks de reeds gedane 5010326 Km terug als nieuw. Bedankt Stijn, ik ben een blije klant. Jo, Building&Support.

Beoordeling van Kelly & Davy

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Na lang zoeken terecht gekomen bij Neirynck, en heel goed verder geholpen geweest! Zowel met een reservewagen als met de reparatie van onze X5.Goede communicatie en steeds op de hoogte gehouden van alles wat werd gedaan aan onze auto. Een aanrader voor iedereen die nog twijfelt! Merci voor alles

Beoordeling van Desmet Luc

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Bij deze wil ik het voltallige team van garage Neirynck bedanken voor de vlotte en perfecte herstelling van mijn auto nadat ik van de weg gereden ben!!!! in nog geen 3 weken tijd terug op de baan!! de garage is niet bij de deur, ik woon in Kuurne maar ik blijf daar gaan met mijn auto!! BEDANKT NOG EENS Etienne en Stijn en de ganseploeg!!!! gr Luc

Beoordeling van Linde

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Reeds meer als 20 jaar heb ik ervaring met de service van Garage Neirynck. Niets dan goede ervaringen. Betrouwbare dienstverlening voor een goede prijs.
Bedankt daarvoor ! Linde

Beoordeling van Paul D

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Mijn Viano produceerde vanaf 50km/u sinds een paar maand een hoorbare ronk. Twee garages waren na een luistersessie van mening dat het aan de differentieel lag, met een kostenplaatje van wel 4000-5000 euro. Dus ik op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in revisie van differentiëlen, omdat dat wellicht goedkoper ging zijn. Via internet vond ik Garage Neirynck, en deze hadden binnen de 5 minuten een heel andere diagnose: een kapot rollager van het rechterachtwiel. Ze hadden gelijk. De ronk is weg, de wagen is nooit zo stil geweest, en hun factuur lag wel 15 keer lager dan wat een nieuwe differentieel mij gekost zou hebben. En de ronk zou gebleven zijn.... Kortom, Garage Neirynck is nog een échte garage, mét kennis, ervaring en inzicht!

Beoordeling van Soetaert Wim

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Super tevreden van onze aankoop en de afhandeling.

Beoordeling van Shawn Lee Thao

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Super tevreden van jullie service! Waar een klant geen nummer is. Een garage met ervaren vakmensen! Bedankt Stijn.

Beoordeling van Jan Zuliani

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Beste

Mijn Volvo V70 rijdt perfect sinds jullie tussenkomst. Hartelijk dank daarvoor. Jullie hebben me €4000 bespaard.

Gezien de goede en vooral eerlijke service ben ik meer dan bereid om het onderhoud van mijn wagen voortaan door jullie te laten uitvoeren.

Beoordeling van Vanhoutte Kevin

Verkoop

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Perfecte service en wagen uit Duitsland in uitstekende staat!

Beoordeling van Joris Vermeulen

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Niet van toepassing

Opmerkingen

Korte en correcte opvolging op alle gebied !

Beoordeling van Barbara Saudoyer

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Bonjour Stijn

La voiture semble en ordre. Et on a déjà pu profiter du cabriolet dimanche. C'est super!


Bien à vous,

Barbara

Beoordeling van Moerman Gerard

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Een man van zijn woord en altijd een goede raad
Mvg
Gerard

Beoordeling van Verholen Manu

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Recent top-oldtimer op de kop kunnen tikken dankzij de uitstekende adviezen en tips van Garage Neirynck. Ook voor de restauratie en de technische oppuntstelling van de wagen heb ik met het team van Etienne en Stijn de juiste mensen gevonden.
Bedankt hiervoor en doe zo voort!

Beoordeling van Wittevrongel Peter-Jan

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Domien Deconinck

Verkoop

Na verkoop

Opmerkingen

Wagen uit Duitsland laten importeren, alles perfect volgens het boekje! Zeer tevreden.

Beoordeling van Dereere Antoni

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Opmerkingen

Vandaag contact gehad met Stijn Neirynck,
eerlijk en duurzaam advies gekregen ivm mijn probleem met de automatische versnellingsbak!
Geen nodeloze kosten of doemdenkerij!
vandaar dit oprechte bedankje !
Zegge het voort!

Beoordeling van dekimpe jean pierre

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Ann-Sophie

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Beoordeling van Vandenbroeke brian

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Beoordeling van Mike

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Luc

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Beoordeling van Demeyere Pieter-Jan

Verkoop

Na verkoop

Beoordeling van Dieter D'Hossche

Verkoop

Niet van toepassing

Na verkoop

Beoordeling van Valerie Manhaeghe

Verkoop

Na verkoop