Met + 40 jaar ervaring in de revisie en herstelling van automatische en manuele versnellingsbakken, koppelomvormers, motoren en differentiëlen, ongeacht het merk en type van wagen onderscheiden wij ons van een doorsnee werkplaats.

Wij staan voor snelle en juiste service, kennis van de laatste technieken, kwaliteit en precisie. Door onze jarenlange ervaring en knowhow kunnen wij u met zekerheid een vlekkeloze reparatie garanderen, tegen een concurrerende prijs.

Wij garanderen u een toelevering binnen de 48u van wisselstukken voor elk courant onderdeel.

Indien de reparatie te hoog zou oplopen, zoeken wij een ruilmotor of -versnellingsbak via onze vertrouwde leveranciers. Stellen wij vast dat deze niet beschikbaar zijn, plaatsen wij originele ruilstukken.

Misschien wenst u ook een tweede opinie. Wij stellen vast dat veel klanten verkeerde diagnoses krijgen van hun vaste garage waardoor zij nodeloos hoge herstelkosten uitvoeren.
Voor € 121 BTW inclusief doen wij een diagnose met computer, een testrit en geven wij een uitgebreide uitleg over uw probleem.

Tevreden klanten liggen aan de basis van ons succes dus ondervindt u problemen met uw transmissie, motor of differentieel, aarzel niet en contacteer ons vandaag nog via mail (info@garageneirynck.be) of telefoon (09/388.97.53).

Voor de revisie van uw motoren dus één adres: Garage Neirynck. Ook expert in oldtimer motoren

Bezoek onze zustersite

Bezoek ook www.motorenversnellingsbak.be voor uitgebreide info.

Versnellingauto.jpgAutomaat.jpgKleppenblok1.JPGKleppenblok2.JPGKoppelomvormer.JPGVersnellingmanueel.jpgDifferentieel.JPGrevisiemotor-3.JPG

Premium Station