Dit wordt de nieuwe BMW X3… en die komt er niét meer als elektrische iX3

BMW-fans hou je klaar, want er komt een gloednieuwe X3 aan. Die rondt nu zijn preproductietests af en dat doet hij met mildhybride verbrandingsmotoren en een plug-inhybride aandrijflijn. Verwacht ...

Garage - Carrosserie Neirynck BV

Garage - Carrosserie Neirynck bv gevestigd te Zulte, Oost-Vlaanderen, heeft 50 jaar ervaring in de autowereld. Als lokale garage zijn wij gespecialiseerd in oldtimers en kwalitatieve tweedehands wagens. Kom je bij ons langs dan word je meteen verder geholpen en kan je rekenen op een uitstekende klantenservice.

Gespecialiseerd in Mercedes, BMW, Audi en VW kijken wij naar wat U wilt bij de aankoop van een 2dehands auto. Wij bieden u dan ook jonge occasies MET garantie aan en gecontroleerd op meer dan 100 punten zoals tweedehands Mercedes nearly new cars en BMW tweedehands. Wanneer u BMW tweedehands wil kopen, vindt u vast uw favoriete BMW tweedehands wagen in ons ruime aanbod. Bij ons bent u aan het goede adres om een tweedehands wagen te kopen. Vindt u niet wat u zoekt in onze stock? Dan zoeken wij een wagen à la carte.

U heeft zelf een voertuig gevonden en wenst deze aan te kopen maar u heeft geen zin in alle rompslomp? Wij verzorgen het transport, het papierwerk, de keuring en de DIV voor u.

Daarnaast kan u ook in onze oldtimer garage terecht voor verschillende specialisaties zoals de restauratie van oldtimer motoren, een versnellingsbak revisie en de revisie van motoren. U kunt Garage Neirynck gerust expert noemen in oldtimer motoren en in het uitvoeren van een versnellingsbak revisie. Daarnaast worden bij Garage Neirynck versnellingsbak revisies zowel bij automaten als manuele versnellingsbakken vakkundig uitgevoerd. Met onze expertise in versnellingsbak revisies kan u zo terug genieten van uw geliefde wagen. Neem ook een kijkje naar onze service voor oldtimer stalling

Momenteel zoeken wij personeel. Interesse? Contacteer ons.

Meer over garage Neirynck