Waarom je moet stoppen met tanken nadat brandstofpomp klikt

De meerderheid van de automobilisten rijdt nog steeds niet met een elektrische auto. Dit betekent dat ze moeten tanken. Maar hoe vol moet je tanken? Moet je stoppen bij de eerste “klik” van het ...

Garage - Carrosserie Neirynck BV

Garage - Carrosserie Neirynck bv gevestigd te Zulte, Oost-Vlaanderen, heeft 50 jaar ervaring in de autowereld.

Gespecialiseerd in Mercedes, BMW, Audi en VW kijken wij naar wat U wilt bij de aankoop van een 2dehands auto. Wij bieden u dan ook jonge occasies MET garantie aan en gecontroleerd op meer dan 100 punten zoals tweedehands Mercedes nearly new cars en BMW tweedehands. Wanneer u BMW tweedehands wil kopen, vindt u vast uw favoriete BMW tweedehands wagen in ons ruime aanbod. Bij ons bent u aan het goede adres om een tweedehands wagen te kopen. Vindt u niet wat u zoekt in onze stock? Dan zoeken wij een wagen à la carte.

U heeft zelf een voertuig gevonden en wenst deze aan te kopen maar u heeft geen zin in alle rompslomp? Wij verzorgen het transport, het papierwerk, de keuring en de DIV voor u.

Daarnaast kan u ook in onze oldtimer garage terecht voor verschillende specialisaties zoals de restauratie van oldtimer motoren, een versnellingsbak revisie en de revisie van motoren. U kunt Garage Neirynck gerust expert noemen in oldtimer motoren en in het uitvoeren van een versnellingsbak revisie. Daarnaast worden bij Garage Neirynck versnellingsbak revisies zowel bij automaten als manuele versnellingsbakken vakkundig uitgevoerd. Met onze expertise in versnellingsbak revisies kan u zo terug genieten van uw geliefde wagen. 

Momenteel zoeken wij personeel. Interesse? Contacteer ons.

Meer over garage Neirynck