BMW pakt uit met 83 ton aan simulator

In 2018 is BMW begonnen met de bouw van een compleet nieuw complex om hun simulatoren te huisvesten. Vandaag is hun Driving Simulation Centre met 14 virtuele omgevingen zo goed als helemaal ...

Garage - Carrosserie Neirynck BV

Garage - Carrosserie Neirynck bv gevestigd te Zulte, Oost-Vlaanderen, is 40 jaar actief in de autowereld.

Gespecialiseerd in Mercedes, BMW, Audi en VW kijken wij naar wat U wilt bij de aankoop van een 2dehands auto. Wij bieden u dan ook jonge occasies MET garantie aan en gecontroleerd op meer dan 100 punten zoals tweedehands Mercedes nearly new cars en BMW tweedehands. Wanneer u BMW tweedehands wil kopen, vindt u vast uw favoriete BMW tweedehands wagen in ons ruime aanbod. 
Vindt u niet wat u zoekt in onze stock? Dan zoeken wij een wagen à la carte.

U heeft zelf een voertuig gevonden en wenst deze aan te kopen maar u heeft geen zin in alle rompslomp? Wij verzorgen het transport, het papierwerk, de keuring en de DIV voor u.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor verschillende specialisaties zoals de restauratie van oldtimer motoren, een versnellingsbak revisie en de revisie van motoren. U kunt Garage Neirynck gerust expert noemen in oldtimer motoren en in het uitvoeren van een versnellingsbak revisie. Daarnaast worden bij Garage Neirynck versnellingsbak revisies zowel bij automaten als manuele versnellingsbakken vakkundig uitgevoerd. Met onze expertise in versnellingsbak revisies kan u zo terug genieten van uw geliefde wagen. 

Momenteel zoeken wij personeel. Interesse? Contacteer ons.

Meer over garage Neirynck