Voor eigenaars van een oldtimer of classic car is het noodzakelijk dat hun geliefde voertuig in perfecte staat verkeert. Om dit te bereiken, moet de wagen in goede handen zijn. Voor alle onderhoud en restauratie kunt u bij ons terecht. 

Voor de restauratie van uw oldtimer, youngtimer en classic car kunt u bij ons terecht.

Wij stellen uw voertuig zowel optisch als mechanisch volledig op punt zodat het in zijn oude glorie herrijst en in waarde blijft stijgen.

De restauratie omvat onder andere:

  • koetswerk lassen en slijpen
  • carrosserie spuiten en vernissen
  • afstellen en revisie motor
  • revisie versnellingsbak en differentieel
  • interieur herstellen/vernieuwen
  • cabriodak herstellen/vernieuwen
  • electriciteit herstellen/vernieuwen
  • vernieuwen banden

Naast de restauratie, kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw oldtimer zoals voor het onderhoud van oldtimer motoren en dit ongeacht het merk. 

Sedert recent zijn old- en youngtimers ook onderworpen aan een periodieke keuring. Lees hier de nieuwe regels en voorwaarden.

Restauratie van A tot Z

Wij strippen uw voertuig volledig zodat we alle roest tot op het bot kunnen verwijderen en alle gebreken kunnen herstellen. Daarna volgt het oplap- en spuitwerk en het in orde zetten van de elektriciteit en mechaniek met als resultaat een oldtimer die terug zoals vanouds is.

CE124-1.JPGCE124-2.JPGCE124-3.JPGCE124-4.JPGCE124-5.JPGCE124-6.JPGCE124-7.JPGCE124-9.JPGCE124-8.JPGCE124-10.JPGCE124-11.JPGCE124-12.JPGCE124-13.JPGrevisiemotor-1.JPGrevisiemotor-2.JPGrevisiemotor-3.JPGBannerOldtimer.JPG

Stalling

U kunt bij ons uw voertuig stallen gedurende meerdere maanden.

Uw voertuig staat vorst- en stofvrij. Tijdens de stalling laden wij periodiek uw batterij bij.
Vooraleer u de wagen terug van stal haalt, doen wij een volledige check-up en een testrit vooraleer u terug de baan op gaat.

U kunt uw voertuig ook bij ons stallen in afwachting van een herstelling of restauratie

Het tarief is € 50,00/maand inclusief BTW.

Winterberging

Oldtimer_stalling.jpg