Voor eigenaars van een oldtimer of classic car is het noodzakelijk dat hun geliefde voertuig in perfecte staat verkeert. Om dit te bereiken, moet de wagen in goede handen zijn. Voor alle onderhoud en restauratie kunt u bij ons terecht. 

Restauratie van uw oldtimer, alsook onderhoud 

Voor de restauratie van uw oldtimer, youngtimer en classic car kunt u bij ons terecht. Wij stellen uw voertuig zowel optisch als mechanisch volledig op punt zodat het in zijn oude glorie herrijst en in waarde blijft stijgen.

De restauratie omvat onder andere:

  • koetswerk lassen en slijpen
  • carrosserie spuiten en vernissen
  • afstellen en revisie motor
  • revisie versnellingsbak en differentieel
  • interieur herstellen/vernieuwen
  • cabriodak herstellen/vernieuwen
  • electriciteit herstellen/vernieuwen
  • vernieuwen banden

Naast de restauratie, kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw oldtimer zoals voor het onderhoud van oldtimer motoren en dit ongeacht het merk. Bij Garage Neirynck vind je alles voor oldtimer motoren, bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor een revisie van je motor

Sedert recent zijn old- en youngtimers ook onderworpen aan een periodieke keuring. Lees hier de nieuwe regels en voorwaarden. Daarnaast bieden wij ook oldtimer stalling aan. Neem dus ook zeker een kijkje naar onze mogelijkheden tot oldtimer stalling voor jouw wagen. 

Expert in oldtimer motoren gespecialiseerd   

Voor alle oldtimer motoren ben je bij ons aan het goede adres. Ben je dus op zoek naar een specialist in oldtimers en oldtimer motoren, reken dan gerust op Garage Neirynck. Bij ons kan je terecht voor alles voor oldtimer motoren. Omdat je oldtimer motor het kloppende hart van je wagen is, hechten wij er alle belang aan.

Wanneer je een oldtimer wil aanschaffen zijn er veel zaken om op te letten, ook bij je oldtimer motoren. Ga voluit voor je gedroomde bolide en ontdek de voordelen van oldtimer motoren. Zo verschilt ook de keuring van een oldtimer motor met die van moderne wagens. Gespecialiseerd in oldtimer motoren, kunnen wij oldtimer motoren ook klaarstomen voor modernere toepassingen.

Reken op onze expertise voor het onderhoud en herstellen van oldtimer motoren, want een goed onderhoud is wel van belang bij oldtimer motoren. Gespecialiseerd in oldtimer motoren weten wij als geen ander hoe we oldtimer motoren goed kunnen onderhouden. Doe beroep op onze expertise en deel onze ongetemde passie voor oldtimers en oldtimer motoren

Restauratie van A tot Z

Wij strippen uw voertuig volledig zodat we alle roest tot op het bot kunnen verwijderen en alle gebreken kunnen herstellen. Daarna volgt het oplap- en spuitwerk en het in orde zetten van de elektriciteit en mechaniek met als resultaat een oldtimer die terug zoals vanouds is.

CE124-1.JPGCE124-2.JPGCE124-3.JPGCE124-4.JPGCE124-5.JPGCE124-6.JPGCE124-7.JPGCE124-9.JPGCE124-8.JPGCE124-10.JPGCE124-11.JPGCE124-12.JPGCE124-13.JPGrevisiemotor-1.JPGrevisiemotor-2.JPGrevisiemotor-3.JPGBannerOldtimer.JPG

Stalling

U kunt bij ons uw oldtimer stallen gedurende meerdere maanden.

Uw voertuig staat vorst- en stofvrij. Tijdens de stalling laden wij periodiek uw batterij bij.
Vooraleer u de wagen terug van stal haalt, doen wij een volledige check-up en een testrit vooraleer u terug de baan op gaat.

U kunt uw voertuig ook bij ons stallen in afwachting van een herstelling of restauratie

Het tarief is € 96,80/maand inclusief BTW. Dit omvat stalling en beveiliging.

Winterberging

Oldtimer_stalling.jpg