oldtimer_restauratie.jpg

Oldtimer: helemaal restaureren of niet?

Voor wie een oldtimer koopt, is de verleiding vaak groot om die klassieke auto helemaal te (laten) restaureren. Maar is zo’n restauratie wel de centen en moeite waard? Meer uitleg.

Lees meer   ››
Audi_SQ8_1.jpg

Audi SQ8: de wil van het volk

Audi stopt een V8-benzinemotor van 507 pk onder de kap van zijn grote SUV-coupé. De bedoeling is de sportieveling te bouwen waar de markt op dit moment van droomt. Maar zal Icarus zijn vleugels ...

Lees meer   ››
bmw-760-li-shining-shadow-china-1.jpg

Ontdek de BMW 760 LI Shining Shadow Special Edition

Ontworpen voor de Chinese markt, viseert de BMW 760 LI Shining Shadow Special Edition stinkend rijke Chinezen die anders bij Maybach zouden shoppen.

Lees meer   ››
Audi_A6_etron_concept.jpg

Elektrisch voorproefje van de volgende Audi A6

Maak kennis met de A6 e-tron, een elektrische conceptcar die de voorbode van de volgende A6 belichaamt. Audi stelde ‘m zopas voor op de Shanghai Motorshow.

Lees meer   ››
mercedes-eqb-official-2021_01.jpg

Mercedes EQB rijdt EQA achterna

Net als de Mercedes GLA een ruimere broer krijgt in de vorm van de GLB, heeft ook de EQA recht op een EQB-broeder. Omdat Mercedes zo maximaal gebruik maakt van het platform voor elektrische auto's.

Lees meer   ››
audi-q4-e-tron-2021_01.jpg

Audi Q4 E-Tron en Q4 Sportback E-Tron, twee vliegen in één klap (2021)

Audi wil zijn E-Tron-gamma iets toegankelijker maken en introduceert niet één maar twee nieuwe modellen. De Q4 E-Tron debuteert immers ook meteen als Q4 Sportback E-Tron. Die twee nieuwkomers ...

Lees meer   ››
VW_ID4_1.jpg

Volkswagen ID.4: tweede EV offensief van VW

Na de ID.3 breidt Volkswagen zijn volledig elektrische aanbod uit met de nieuwe ID.4, een SUV met gezinsambities. Een extra strijdwapen in de elektrische revolutie van VW?

Lees meer   ››
bmwix1-1.jpg

De BMW iX1 SUV in het wild

De elektrificatie gaat verder bij BMW. Na de grote X3 is nu de kleinere SUV X1 aan de beurt voor een puur elektrische aandrijflijn, en hij rijdt zelfs al rond op onze wegen.

Lees meer   ››
polestar-project-0_01.jpg

Polestar 0 gaat 100% klimaatneutraal

Polestar heeft zichzelf een gigantische uitdaging opgelegd. Tegen 2030 wil het een auto op de markt brengen die 100% klimaatneutraal is. Die Polestar 0 zou dan geproduceerd worden zonder ...

Lees meer   ››