mercedes-eqa-250-2021_01.jpg

Mercedes EQA brengt elektriciteit naar compacte crossovers

Mercedes kondigde het al een tijdje aan en hier is hij dan: de Mercedes EQA. De elektrische crossover komt naast de GLA in het gamma te staan.

Lees meer   ››
Mercedes_AMGE63S_1.jpg

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+: Autobahnmonster

Na de facelift van de E-Klasse neemt Mercedes de AMG-versie onder handen. Naast opgefriste looks krijgt de Duitse sportieve berline meer comfort. Autoscout24 trok op pad met de krachtigste ...

Lees meer   ››
elektrisch_rijden.jpg

De nieuwste automobiele trends zijn slecht nieuws voor je bankrekening

In autoland zijn ‘elektrificatie’ en ‘hybride’ dé modewoorden van het jaar, trends die volledig gedicteerd worden door de Europese CO2-quota. Goed voor de luchtkwaliteit, horen we je al ...

Lees meer   ››
wallbox.jpg

5 tips om het juiste oplaadpunt voor je auto te kiezen

Het marktaandeel van elektrische en plug-inhybride auto’s begint toe te nemen dus zullen steeds meer mensen nadenken over de installatie van een oplaadpunt thuis. Hoe begin je daaraan?

Lees meer   ››
volvo_cars_and_bicyclists.jpg

Volvo wil met Göteborg een klimaatneutrale stad maken

De Zweedse automaker wil samen met zijn thuisstad streven naar een klimaatneutrale woonplaats.

Lees meer   ››
mbux1.jpg

Dashboard Mercedes EQS wordt één groot scherm: MBUX Hyperscreen

Voor wie niet zo verzot is op de trend naar steeds grotere digitale schermen in moderne personenwagens heeft Mercedes slecht nieuws: de Duitsers zijn van plan om het fenomeen tot het uiterste ...

Lees meer   ››
bmw-m440i-2020-review-autofans_1.jpg

Rijtest BMW M440i xDrive

In afwachting van de échte M4 zet BMW de M440i xDrive voor onze neus. Of die waardig is als chauffe-plat voor die dikke 4 Reeks? Dat zoeken we deze week uit.

Lees meer   ››
VW_Autonome_Laadrobot.jpg

Volkswagen werkt aan autonome laadrobot

Volkswagen wil het opladen van elektrische auto’s makkelijker maken. De groep heeft daarom een prototype ontwikkeld van een volledig autonome mobiele laadrobot.

Lees meer   ››
Mercedes_SKlasse_2021_1.jpg

Mercedes S-klasse: Nog steeds de baas

Godzijdank verschijnt er maar om de zeven jaar een nieuwe S-klasse. Dat geeft je immers de tijd om te vergeten dat we elke modelpresentatie met min of meer dezelfde zinnen beginnen.

Lees meer   ››