MercedesAMG_GLA_45S_1.jpg

Mercedes-AMG GLA 45 S 4Matic+: discrete furie

Mercedes-Benz houdt zijn ultrakrachtige AMG-viercilinder niet alleen voor de A-Klasse. Ook de afgeleide modellen profiteren ervan, zoals de 421 pk sterke gezinscrossover: de GLA 45 S.

Lees meer   ››
volkswagen-golf-gti-edition-45-2021-leaked_01.jpg

VW Golf GTI Edition 45 lekt

De Golf GTI bestaat al vijfenveertig jaar en daarom heeft Volkswagen een jubileumversie voorzien. Die is té snel en rijdt nu al het internet op.

Lees meer   ››
mercedes-c-klasse-2021_official_1.jpg

5de generatie Mercedes C officieel voorgesteld

Generatie vijf is de generatie die voluit de kaart van de digtalisering trekt. Je zal 'm sneller als plug-in hybride rijden en ook binnenin is de digitale revolutie niet meer weg te denken.

Lees meer   ››
audi-a3-sportback-tfsie-plugin-2021_1.jpg

Rijtest Audi A3 Sportback 40 TFSI e plug-in hybrid

Een nieuwe A3 Sportback levert tegenwoordig ook een plug-inhybride versie op, twee zelfs. Wij gingen op pad met de lichtste van beide versies.

Lees meer   ››
mercedes-amg-c43.jpg

Nieuwe C-Klasse enkel nog met viercilinders

De nieuwe generatie van de bestseller van het merk zou nog eind dit jaar op de markt komen. In een interview met het Amerikaanse magazine Car and Driver vertelde hoofdingenieur Christian Früh dat ...

Lees meer   ››
audi-etron-gt-official_2021_1.jpg

Audi e-tron GT en RS e-tron GT (2021)

De Audi e-tron GT betekent Audi's intrede in een nieuw segment, dat van de elektrische berlines. Dat doen ze niet zomaar, ze dopen de e-tron GT tot Gran Turismo berline.

Lees meer   ››
iX3_test.jpg

BMW iX3: Rijplezier

Als eerste 100% elektrische SUV van BMW is de iX3, zoals zijn naam al doet vermoeden, gebaseerd op de X3 die op diesel of benzine rijdt. Met zijn eDrive-technologie van de laatste generatie ...

Lees meer   ››
Audi_Laadpalen.jpg

Audi overweegt eigen snelladers in grote steden

De Duitse constructeur Audi overweegt een eigen netwerk van snelladers in grote steden. Dat zegt Audi-CEO Markus Duesmann. Te weinig laadpunten zou de verkoop van elektrische Audi’s immers ...

Lees meer   ››