Een kleine zaak is in 40 jaar uitgegroeid tot een heuse onderneming. Van in het prille begin kwamen service en kwaliteit op de eerste plaats. Dat is nu niet anders: dankzij de voortdurende uitbreidingen zijn deze er alleen maar vollediger op geworden.

Tevreden klanten liggen aan de basis van ons succes. Bijgevolg stellen wij aan onszelf hoge eisen en sturen we voortdurend bij om te voldoen aan de hoogste normen op het vlak van kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Dat kan alleen maar in uw voordeel zijn. 

Bij ons vindt u het totaalpakket: van verkoop tot een goed uitgeruste werkplaats en een carrosserie-afdeling waar we vlekkeloos werk leveren. Zo bent u steeds bij ons aan het goede adres als u een betrouwbare tweedehandswagen kopen wil. 

Wij zetten onze deuren graag voor u open: voor een prijsofferte, een herstelling of gewoon een babbel.
UW mening is voor ons van belang want ze is de aanzet tot een nog betere dienstverlening en daar is het ons om te doen.

Tot binnenkort!

Etienne en Stijn Neirynck 

In onze showroom steelt u de show

Wij zijn specialist in Mercedes, BMW, Audi en VW. Wij kijken naar wat u wil bij de aankoop van een wagen, zowel occasie als nieuw.
Wenst u advies over een bepaald model dat u interesseert? Wij staan voor u klaar met heel wat kennis en begeleiding.

Wij leveren u een 100% betrouwbare occasie met garantie en gecontroleerd op 110 punten.
Of wenst u een nieuwe wagen die beantwoordt aan uw persoonlijke wensen en dit tegen dezelfde voorwaarden en met dezelfde fabrieksgaranties als bij de merkvertegenwoordiger? Geen probleem.

showroom-front.jpgetalage-interieur.JPG

Premium Station

Op zoek naar een occasie?

Ben u op zoek naar een occasie die momenteel niet bij ons op stock staat? Laat ons weten wat u wil en wij zoeken die voor u. Aan de hand van uw specifieke verlangens stellen wij u de gezochte wagen voor.

Wij zoeken volgens uw wens

CLAalacarte.jpg