De buitenkant van uw wagen is belangrijk en daarom hebben wij geïnvesteerd in een professionele carrosserie met lakspuiterij. Daarbij werken wij met de nieuwste, milieuvriendelijke waterverfprodukten.

Hopelijk hoeft uw wagen hier nooit terecht te komen, maar als het gebeurt, kunt u rekenen op een deskundige afwerking met originele auto onderdelen.

Naast het traditionele spuit- en herstelwerk, verzorgen wij zowel het herstellen en spuiten van autovelgen, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, herstellen steenslag, tinten van ruiten voor om het even welk merk en type als het vervangen van autoruiten.

U kan ook bij ons terecht voor de ombouw van uw personenwagen naar lichte vracht. Contacteer ons voor meer info.

Dit alles wordt u aangeboden binnen het kader van een gezellig familiebedrijf: persoonlijk, attent en met de glimlach. Geniet volop van onze diensten en breng een bezoek aan het bedrijf.

Herstellen van aluvelgen

Aluminium velgen krijgen het hard te verduren tijdens hun levensduur: slecht wegdek, inwerking van wegenzout, krassen, deuken, loslatende lak- of vernislaag, stoeprandschade, ...

Een nieuwe aluminiumvelg is een duur wisselstuk en net daar kunnen wij u helpen: wij kunnen uw beschadigde velg herstellen. Richten en lassen, polijsten, spuiten en vernissen

Richten en lassen kost u ongeveer een € 60,5 BTW inclusief per velg, herstellen en spuiten voor een 16 duim velg kost ongeveer € 140 BTW inclusief per velg. U begrijpt meteen dat u gemakkelijk € 200 uitspaart ten opzichte van een nieuwe, originele velg van het merk zelf.

Spotrepair1.jpgSpotrepair2.JPGSpotrepair3.jpgTinten-Voor.JPGTinten-Na.JPG

Premium Station