Uw aankoop is voor ons geen doel op zich. Het moet het begin zijn van een duurzame relatie.

Want na de verkoop is er natuurlijk de nazorg en ook dit verzorgen wij tot in de puntjes. Als merkonafhankelijke garage voeren wij onderhoud en herstellingen uit zonder dat de fabrieksgarantie vervalt.

Waarom zou u tot € 400 en meer betalen voor een standaard onderhoud bij de merkgarage wanneer u slechts € 150 tot € 250 bij ons hoeft te betalen al naar gelang de uit te voeren werken en dit voor een veel diepgaandere controle?

Test ons indien u het niet gelooft en bel vandaag voor een afspraak op 09 388 97 53.

Naast het wagenonderhoud, is er ook nog de revisie van versnellingsbakken, een bandencentrale alle merken, nazicht airconditioning, vervangen en herstellen van ruiten, carrosserie en een eigen takeldienst slechts een handvol van de diensten die wij u kunnen aanbieden.

Om u deze totaalservice te kunnen aanbieden, beschikken wij vanzelfsprekend over een goed uitgeruste en ruime werplaats met daarenboven gespecialiseerde diagnosetesters.

Openingsuren

U kan iedere werkdag bij ons terecht van 8 tot 12 en van 13 tot 18.30 uur. Ook op zaterdagvoormiddag is de werkplaats OPEN. Dit is een extra service voor klanten die zich tijdens de week moeilijk kunnen vrijmaken.

Werkplaats1.jpgWerkplaats2.jpgWerkplaats3.jpg

Premium Station