U kunt zelf de motor bij ons afleveren en terug ophalen indien u dit wenst. Bent u echter niet in staat dit te doen, kunnen wij via een transporteur het defecte onderdeel ophalen.

Echter, de beste manier om een diagnose te kunnen stellen, is het voertuig compleet achterlaten. Wij beschikken over een takelwagen indien het voertuig immobiel is.

Ben je op zoek naar een nieuwe kwalitatieve tweedehands wagen? Kom dan zeker even langs bij Garage Neirynck en reken er gerust op onze uitstekende service en uitstekende aanbod tweedehands wagens te koop van enkel de beste automerken. Zo bieden wij zowel BMW tweedehands wagens aan, als tweedehands Mercedes nearly new cars, evenals tweedehands wagens van Audi, Mini, Volkswagen en meer. Weet je nog niet goed welke tweedehands wagen je voorkeur heeft, dan helpen onze adviseurs je graag op weg zodat je een tweedehands wagen kopen kan die perfect bij jou past. Onze tweedehands wagens zijn stuk voor stuk onderworpen aan een strenge controle en hebben hun veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit bewezen. Onderworpen aan een uitgebreide technische inspectie en voorzien van een gedetailleerd onderhoud, bevinden onze tweedehands wagens zich in een uitstekende staat. Kom dus ook een kijkje nemen naar ons ruime assortiment aan tweedehands wagens van diverse kwalitatieve automerken en reken op de service van Garage Neirynck.