Als trotse eigenaar van een oldtimer, wilt u uiteraard dat uw geliefde classic car in goede handen is van een vakkenner. Daarom doet u beroep op Garage Neirynck voor zowel onderhoud als restauratie van uw oldtimer met oldtimer motor. Zo blijft uw oldtimer steeds in perfecte staat zodat u onbeperkt en te allen tijde van uw geliefde bolide kan genieten.

Het is van belang dat oldtimers met regelmaat gecontroleerd en onderhouden worden, zodat eventuele defecten en problemen tijdig vastgesteld worden. Bij Garage Neirynck kan je terecht voor gespecialiseerde zorg en onderhoud van oldtimers en oldtimer motoren. Voor onderhoud en restauratie van oldtimers en oldtimer motoren kan men immers best beroepdoen op een gespecialiseerd garagist. De mecaniciens van Garage Neirynck zorgen ervoor dat uw oldtimer mechanisch volledig in orde staat.

Garage Neirynck zorgt ervoor dat je steeds veilig en verantwoord de weg op kan met je favoriete oldtimer. Maar met ook mogelijkheden tot lassen en slijpen van koetswerk, spuiten en vernissen van de carrosserie, herstellen en vernieuwen van interieur wordt ook het esthetische niet vergeten. Met regelmatig onderhoud en aan de hand van de tijdige herstellingswerken, kunnen oldtimers er niet alleen mooi blijven uitzien maar ook aangenaam blijven rijden. Garage Neirynck is expert in oldtimer motoren en houdt uw oldtimer in topconditie.