BMW start nieuwe jaar met M3 Touring-teaser

bmw_m3_touring_teaser_2022.jpg

Bij deze weten we al wat BMW’s goede voornemens voor 2022 zijn. De Beiers sturen namelijk hun nieuwjaarswensen in de vorm van het jaartal 2022, gedrift in de sneeuw door een gecamoufleerde M3 Touring. Na ruim 35 jaar wachten wordt de krachtige break eindelijk werkelijkheid.

Even geleden kwam het model al aan bod in onze lijst van 10 onthullingen waar we in 2022 het meeste naar uitkijken, en ook bij BMW lijken ze er zin in te hebben. De Duitsers halen het preproductiemodel van hun M3 Touring namelijk nog eens vanonder het stof voor een driftsessie in de sneeuw. Daarin mogen we al even genieten van het beeld- en klankspel van deze langverwachte superbreak.

ACHTERWIELAANDRIJFING NAAR WENS

Hun M3 Touring schrijft voor de gelegenheid het getal 2022 in de sneeuw door middel van zijn gecontroleerd slippende achterwielen. Het lijkt er in sommige beelden dan weer eerder op dat de auto met zijn vier wielen drift, wat alvast zou bevestigen dat ook de breakversie van de M3 de uitschakelbare vierwielaandrijving als optie krijgt. Die biedt in de M3 Competition de mogelijkheid om het vermogen naar de voorwielen de onderbreken zodat je van lekker ouderwetse achterwielaandrijving kan genieten. Daarnaast horen we ook duidelijk een zes-in-lijn huilen, wat zou bevestigen dat ook de Touring gewoon gebruik maakt van de gewoonlijke 3.0-litermotor met tot 510 pk.

Bron www.autofans.be

bmw_m3_touring_teaser_2022.jpg