De premium oldtimer stallingsservice van Garage Neirynck, gaat verder dan enkel opslag. Onze service tot oldtimer stalling is de perfecte keuze voor trotse eigenaars van klassieke bolides die hun wagen in veilige handen willen stockeren. Kom dus ook snel de voordelen ontdekken van de oldtimer stalling bij Garage Neirynck en geef jouw wagen de behandeling die het verdient.

Veilige oldtimer stalling als onze prioriteit 

Ontdek de mogelijkheden tot oldtimer stalling bij Garage Neirynck. Onze oldtimer stalling is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen die 24/7 worden bewaakt, zodat jouw oldtimer altijd veilig is, dag en nacht. Met onze oldtimer stalling kan je dus gegarandeerd geniet van je gemoedsrust terwijl wij je wagen veilig opslaan in streng beveiligde locatie die de veiligheid en discretie van je wagen weet te waarborgen. Vertrouw op Garage Neirynck voor professionele en veilige auto stalling.

Je oldtimer stallen in de beste condities 

Naast een veilige oldtimer stalling, bieden wij er ook optimale bescherming van de wagens. We weten dat jouw oldtimer speciale zorg verdient. Daarom bieden we een klimaat neutrale omgeving met gecontroleerde temperatuur- en vochtigheidsniveaus om de integriteit van je waardevolle classic car te behouden, waardoor die ook perfect bewaard blijft voor de komende generaties. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De luxe en service van een oldtimer hotel 

Bij Garage Neirynck streven wij steeds naar optimale klantentevredenheid. Onze oldtimer stalling vullen wij dan ook aan met persoonlijke zorg voor jouw wagen. Reken dus ook gerust op onze service om je oldtimer te stallen in ons heuse auto hotel, waar we passie combineren met precisie en we een scala aan onderhoudsopties bieden voor een zorgeloze ervaring. Ons ervaren team van deskundige monteurs behandelt jouw wagen er met de zorg en aandacht die het verdient, met regelmatige controles en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw geliefde bolide in optimale staat blijft.

Zoveel meer dan alleen oldtimer stalling 

Als klant krijg je exclusieve toegang tot onze werkplaats en kan je genieten van onze vakkundige onderhoudsservices zodat je wagen steeds klaar staat voor vertrek. Kom er dus ook kiezen uit onze servicepakketten op maat van jouw noden en wensen. Voor slechts € 100 per maand (incl. btw) kan jij er ook je oldtimer stallen. Klaar om jouw oldtimer te stallen bij Garage Neirynck? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek te reserveren in onze exclusieve oldtimer stalling. Jouw klassieke wagen verdient enkel het beste, en bij Garage Neirynck streven we ernaar om die belofte waar te maken. Als expert in oldtimers kan je bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties aan oldtimers

Reken op ons voor je oldtimer stalling

Laat je oldtimer stallen bij Garage Neirynck en geniet van alle voordelen.

– Je oldtimer staat vorst- en stofvrij in optimale condities.
– Flexibele oldtimer stalling, voor zowel korte als lange stallingsperiodes.
– Goed onderhoud van je oldtimer die steeds vertrekkensklaar staat.
– Volledige check-up en testrit bij afhalen van de oldtimer.

Voor slechts €96,80 per maand (incl. btw) kan jij er ook je oldtimer stallen.


Expert in oldtimers onderhoud en restauratie

Reken op onze expertise in oldtimers, youngtimers en classic cars.

– Vakkunde en ervaring in restauratie van oldtimers.
– Gekend voor goed onderhoud aan oldtimers.
– Gespecialiseerd in oldtimer motoren en revisie van motoren.

Bij Garage Neirynck staat de passie voor oldtimers centraal zodat deze steeds in de beste staat blijven.

Zowel voor oldtimers, youngtimers en classic cars

CE124-1.JPG