Ben je op zoek naar een goede plaats om je waardevolle oldtimer te stallen? Reken dan gerust op de service van Garage Neirynck voor oldtimer stalling waarbij aan alles werd gedacht.

De conditie en de veiligheid van je oldtimer staat bij ons centraal 

Met jarenlange ervaring en een passie voor klassieke auto's, begrijpen we de zorgen die gepaard gaan met het bezitten van een waardevolle oldtimer. Daarom voorziet Garage Neirynck in een betrouwbare en veilige omgeving om je oldtimer te stallen. Onze locatie waarborgt dan ook maximale discretie en bescherming. Wij zorgen ervoor dat je favoriete wagens gestald worden in een perfect geklimatiseerde en beveiligde ruimte, die niet toegankelijk is voor het publiek maar enkel voor onze vaste medewerkers. De gestalde oldtimers worden er steevast met het grootste respect behandeld, terwijl onze anti-diefstalsystemen de nodige extra gemoedsrust bieden. Kortom, op Garage Neirynck kan je rekenen.

Meer dan alleen oldtimer stalling, maar ook aangevuld met diverse extra services 

Bij Garage Neirynck bieden we niet alleen hoogwaardige oldtimer stalling, maar ook diverse aanvullende diensten om je kostbare bolide in topconditie te houden. Van druppelladers en bandenspanningscontrole tot maandelijkse ritten om je oldtimer in prima conditie te laten draaien, met onze op maat gemaakte pakketten garanderen we een uitstekende service. Bij ons is je oldtimer in goede handen. Naast oldtimer stalling bieden we uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten aan oldtimer motoren aan. Van olieverversing tot restauratieprojecten, ons deskundige team staat steeds voor je klaar. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie over onze hoogwaardige auto stalling met uitgebreide services.

Genoeg redenen om oldtimer te stallen bij Garage Neirynck 

Bij Garage Neirynck staat veiligheid steeds voorop, zodat je met een gerust hart je oldtimer kan achterlaten in de meest optimale omstandigheden in een gecontroleerde omgeving met optimale temperatuur- en vochtigheidsniveaus om de integriteit van je wagen te behouden. Daarnaast staat ons ervaren team steeds klaar om je oldtimer te voorzien van professioneel onderhoud zodat je auto in topconditie blijft. Hierbij is de duurtijd om je oldtimer te stallen flexibel te kiezen naargelang je noden. Zo kan onze oldtimer stalling ook wel als een heus oldtimer hotel beschouwd worden. Of het nu gaat om een weekendje weg of een langere reis, wij zorgen ervoor dat je wagen veilig en verzorgd wordt achtergelaten. Met onze toegewijde stallingsservice en uitgebreide diensten, bieden we een complete oplossing voor het veilig opslaan en onderhouden van jouw kostbare bezit.