Als eigenaar van een oldtimer wil je uiteraard dat jouw mooie bolide steeds in goede handen is. Doe daarom beroep op de diensten van een gespecialiseerde oldtimer garage. Gespecialiseerd in herstellingen en onderhoud van oldtimers, is je wagen in goede handen bij Garage Neirynck.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerde oldtimer garage? 

Als oldtimer eigenaar wil je uiteraard dat je geliefde wagen in goede staat verkeerd. Vertrouw hem daarom toe aan een gespecialiseerde oldtimer garage zoals Garage Neirynck, waar je niet alleen terechtkan voor een regelmatig onderhoud maar ook voor oldtimer restauraties. Hieronder vallen zowel mechanische herstellingen aan oldtimers zodat deze rijden als nooit tevoren, maar ook carrosserie herstellingen aan oldtimers zodat deze er terug zo goed als nieuw uitzien. Als je regelmatig je oldtimer en oldtimer motor voorziet van een goed onderhoud, blijft je wagen langer in goede staat en worden eventuele gebreken sneller opgemerkt en hersteld.

Onze oldtimer garage is gespecialiseerd in mechanische oldtimer herstellingen 

Bij Garage Neirynck voorzien wij je oldtimer van de juiste service, zodat jij nog lang van je oldtimer genieten kan. Als expert in oldtimer motoren, kan je steeds bij Garage Neirynck terecht voor een revisie van je oldtimer motor zodat je bolide terug rijdt als nooit tevoren. Garage Neirynck is een expert in zijn vakgebied en in oldtimer motoren, voor een revisie van je motor kan je dan ook steeds bij ons terecht. Ook oldtimer motoren, carburatoren, cilinderkoppen en uitlaatsystemen kennen geen geheimen voor ons. Reken dus gerust op onze expertise in oldtimers en oldtimer motoren.

Onze oldtimer garage is ook gespecialiseerd in oldtimer carrosserie herstellingen 

Met een regelmatig onderhoud van je oldtimer bij Garage Neirynck hou jij je favoriete wagen steeds in topvorm. Of het nu gaat om een jaarlijks onderhoud van je oldtimer, kleine reparatiewerken aan je oldtimer, diverse mechanische herstellingen of cosmetische carrosserie herstellingen zoals het wegwerken van roest of andere schade, bij Garage Neirynck is je classic car in goede handen.

Sommige onderdelen voor je oldtimer zijn niet altijd makkelijk te vinden, toch kan Garage Neirynck steeds voor je op zoek gaan of we de nodige stukken nog kunnen krijgen zodat we deze kunnen vernieuwen. Wat we niet in onze oldtimer garage op stock hebben liggen, kunnen we wel naar op zoek gaan, naar budget en wensen van jou als klant.

Op onderhoud en nazicht met je oldtimer in onze oldtimer garage 

Elke autoliefhebber weet dat een goed onderhoud van je geliefde wagen belangrijk is, maar als eigenaar van een prachtige oldtimer ben jij je hier vast nog meer van bewust. Als expert in zowel onderhoud als restauratie van oldtimers, zorgen wij ervoor dat jouw oldtimer steeds straalt en bolt als nooit tevoren. Ook je oldtimer moet nu en dan naar de autokeuring, breng je wagen daarom binnen voor een volledig nazicht van je oldtimer zodat hij klaar staat voor een geslaagde autokeuring. Bovendien kan je bij Garage Neirynck zowel terecht voor kleine herstellingswerken aan je oldtimer, als voor een totaalrestauratie van je oldtimer. Reken dus gerust op de jarenlange ervaring van Garage Neirynck en je bent zeker dat je wagen als een pareltje terug de baan op kan gaan.