Bent u op zoek naar de beste zorg en onderhoud voor classic cars, oldtimers en oldtimer motoren? Onderdelen voor een oldtimer zijn minder gemakkelijk te verkrijgen dan een moderne wagen en daarom kostbaarder. Het is dus beter om problemen (en vervanging van deze onderdelen) te voorkomen, door regelmatig uw oldtimer te laten controleren. Daarmee houdt u uw hobby leuk en uw oldtimer op de weg. Heeft u autopech, of wilt u graag uw oldtimer laten restaureren? Voor een expert in classic cars, oldtimers en oldtimer motoren, bent u bij garage Neirynck aan het juiste adres. 

De voordelen van oldtimer motoren

Oldtimer motoren, classic cars en oldtimers zijn zeker niet alleen een lust voor het oog. Wanneer u een oldtimer hebt en ermee rijdt, profiteert u van verschillende voordelen. Zo hoeft u bij classic cars en oldtimer motoren veel minder belasting te betalen en zijn ook de verzekeringskosten lager. De reden hiervoor is dat oldtimer motoren vaak niet op dagelijkse basis worden gebruikt, maar als extra vervoersmiddel waar men af en toe mee de weg opgaat. Ongelukken met oldtimers en classic cars komen dan ook veel minder voor.

Ook zijn de regels voor een technische keuring bij oldtimer motoren en classic cars veel minder streng dan bij wagens die minder oud zijn. Met een goed onderhouden oldtimer, kunt u echter wel langer genieten van uw wagen en weet u als eigenaar wat u in huis hebt. Daarnaast draagt het bij aan de veiligheid van u als chauffeur en eventuele andere inzittenden. 

Meer informatie over Neirynck en oldtimer motoren

Klassieke wagens en onderdelen zoals oldtimer motoren vereisen een ander soort kennis en behandeling dan moderne wagens. Moderne wagens bestaan immers uit andere onderdelen. Bij onze oldtimer garage Neirynck zijn we niet alleen dol op oldtimers en classic cars; we zorgen net zo graag dat u veilig en verantwoord kunt blijven genieten van uw momenten op de weg. We brengen daarom uw wagen weer tot leven met onze restauratiediensten en zorgen dat we tal van problemen uit de weg gaan door revisie, onderhoud en reparatie.

Ook als u uw wagen wilt laten bergen gedurende langere tijd, kunt u bij ons terecht. U kunt oldtimer motoren en classic cars gedurende meerdere maanden bij ons laten zetten, zodat uw voertuig ook in de winter vorst- en stofvrij staat. Gedurende deze periode zorgen wij dat uw batterij opgeladen blijft en voordat u weer de weg op gaat zorgen we voor een check-up en testrit. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor u en uw oldtimer of classic car kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar info@garageneirynck.be of bel ons dagelijks via: +32 9 388 97 53. U kan bij ons terecht voor de restauratie van oltimer motoren, een versnellingsbak revisie of een revisie van de motor. Daarnaast vindt u bij ons een mooi aanbod aan tweedehands Mercedes nearly new cars, BMW tweedehands wagens en andere degelijke merken zoals Audi en Volkswagen. Neem ook een kijkje naar onze FAQ en lees alles over oldtimer motoren. Wij bieden onder meer antwoord rond waarom je best kan kiezen voor garage Neirynck voor uw oldtimer met oldtimer motor, en waarin verschilt de keuring van oldtimers met een oldtimer motor met die van moderne wagens