BMW X2 rijdt zich weer in de aandacht met M Mesh Edition

bmw-x2-m-mesh-edition-2020_01.jpg

BMW rijdt sinds 2018 het gat tussen de X1 en X3 dicht met de X2. Maar vergeleken met die twee kleppers blijft de X2 wat onder de radar. Hoe je hem terug op het netvlies van de klanten krijgt? Met oranje stickers natuurlijk.

De BMW X2 M Mesh Edition is gebaseerd op de sportief aangeklede M Sport X-variant van de X2. BMW ontwikkelde een speciale grijze koetswerkkleur, die de naam Brooklyn Grey meekrijgt. Die kleur wordt op de motorkap, de flanken en de velgen aangevuld door een feloranje striping. Kies je voor een witte, blauwe of oranje koetswerkkleur voor je M Mesh Edition, dan is je striping zwart. Al kan je ze ook helemaal achterwege laten.

Verder springt het glanzend zwarte radiatorrooster in het oog, net als de donkerbruine kleur op de bumpers en flanken. De velgen, in maatjes 19 en 20 duim, werden speciaal voor deze M Mesh Edition ontwikkeld, terwijl het interieur bekleed is met donkerbruin leder en zwart alcantara, en afgewerkt met oranje contraststiksels.

De M Mesh Edition is verkrijgbaar voor zowel de benzine- als de dieselversies van de BMW X2. Aan dieselkant gaat het om de sDrive en xDrive 18d en 20d en om de xDrive 25d. De benzineversies zijn de sDrive 18i, sDrive en xDrive 20i, en de plug-inhybride xDrive 25e. Voor de M Mesh Edition moet je wel minstens 45.970 euro veil hebben.

Bron www.autofans.be

bmw-x2-m-mesh-edition-2020_01.jpgbmw-x2-m-mesh-edition-2020_03.jpgbmw-x2-m-mesh-edition-2020_02.jpg